Feestelijke opening Deelwinkel Bolsward

Vier kerkgenootschappen verenigd in het diaconaal platform Bolsward hebben op vrijdag 22 november het diaconaal centrum ‘De Deelwinkel’ in het bijzijn van ruim tachtig geïnteresseerden feestelijk geopend en laten inzegenen.

Wethouder Erik Faber verzorgde de openingshandeling door het naambord aan de gevel te onthullen, waarna dominee J. Ariesen en pastoor A. Bultsma gezamenlijk de inzegening van de deelwinkel voor hun rekening namen. De winkel was feestelijk versierd en er waren lekkere hapjes, dit allemaal verzorgd door de vele vrijwilligers die de deelwinkel mogelijk maken. Erik Faber sprak mooie woorden over de achtergrond en de functie van de deelwinkel. Een plek waar je even op verhaal mag komen, een kopje koffie kunt krijgen en waar je gezien wordt. Maar ook een plek waar je je talenten kan delen, diensten en zo ook spullen. Een plek waar de kerk present wil zijn voor alle mensen. Het motto van de Deelwinkel Bolsward is dan ook: Van delen word je rijker!

De Deelwinkel van Bolsward is gevestigd aan de Dijkstraat 43 te Bolsward en is elke woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.