Kerkelijk werker

Saakje Hoekstra, kerkelijk werker voor bezoekwerk en ouderen.

Sinds 1 maart 2019 ben ik in dienst van de Gasthuiskerk voor 10 uur per week. Daarnaast ben ik werkzaam in het Gebiedsteam van de Gemeente Noardeast-Fryslan als Consulent Jeugd. Mijn werkzame leven begon op het zendingsveld in Thailand. Na 7 jaar daar gewerkt te hebben keerden we in 2003 als gezin via Noord-Brabant terug naar Friesland, naar Gytsjerk. Sindsdien heb ik gewerkt in het basisonderwijs en in de hulpverlening aan gezinnen met complexe problematiek, en op dit moment als Consulent Jeugd. In 2015 ben ik begonnen aan de opleiding tot Geestelijk Begeleider, een opleiding die me geleerd heeft om in gesprek te gaan over de diepere dingen van het leven. Afgelopen januari heb ik deze opleiding afgerond met het diploma.

Ik ben getrouwd met Gerrit en heb 4 volwassen kinderen, die allemaal al zijn uitgevlogen en uitgewaaierd over Nederland. De jongens zijn al getrouwd en hebben al hun eigen kinderen of de eerste op komst; de meisjes zijn volop aan de studie in Nijmegen en Eindhoven.

Mijn afspraken in Bolsward probeer ik te maken op maandag en donderdag, maar kan ook zomaar op andere dagen zijn. Ik ben te bereiken via de mail en via telefoon. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreek dan gerust een berichtje in met uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

E-mail:                  saakje.gasthuiskerk@gmail.com
Telefoon:            06 – 833 42 754