Paasproject KND

Beste ouders, jongens en meisjes,

“Ken je Mij (nog)?” We hebben elkaar al een tijdje niet gezien. Maar wij van de KND-leiding  zijn jullie echt nog niet vergeten. Wij missen jullie zelfs wel een beetje. En HIJ zal jullie nooit vergeten. Daarom gaan we vanaf 29 maart weer door met het Paasproject: thema: “Ken je mij (nog)?”  Het past wel heel goed in deze ‘vreemde’ tijd, zonder school en zonder kerk, vind je ook niet? Op de site van de kerk kun je vanaf de 29e de werkjes en de verhalen  vinden die horen bij het Paasproject.

Het miniproject bestaat uit een huis van karton, met daarop acht afbeeldingen. Elke week komt er een afbeelding bij. Bij elke afbeelding hoort ook een verhaal. De verhalen zijn hieronder te vinden.

Weet je nog wat de betekenis van elke afbeelding was? Als je het niet meer weet, dan geeft dat niks. De kindermoment kun je namelijk ook vinden door hieronder op het bestand te klikken!

Hier volgt een instructie voor het maken van het huis:

• Download en print het miniproject van de website.
  • Knip de mal uit en trek deze over op gekleurd papier. Het huis bestaat uit twee delen.
  • Knip de twee delen van het huis uit. Verstevig indien nodig de achterkant met dik karton.
  • Knip elke week de bijbehorende afbeelding uit. Kleur het plaatje in en plak deze op het huis.
  • Plak als laatste de twee helften van het huis aan elkaar en vouw de randen om.
  • Tadaa! Het Miniproject is af!

Tip: Je kunt ook een voorbeeld downloaden, zodat je weet hoe het project eruit moet komen te zien.

Tip: herhaal de betekenis van elke afbeelding. Wat is het toch mooi om Jezus te leren kennen.

Veel plezier met knutselen!

Vrolijke groetjes,

Namens de KND-leiding, Johan en Irene