Maatregelen Coronavirus

De Kerkenraad van de Gasthuiskerk Bolsward heeft gisteren -in navolging van het advies van de PKN en de overheid- besloten alle diensten in maart af te gelasten. Ook de Praisedienst van vrijdag 13 maart gaat niet door.

Beste gemeenteleden en gasten van de Gasthuiskerk Bolsward.

In navolging van de adviezen van de PKN en de overheid m.b.t. de bestrijding van het Corona virus heeft de Kerkenraad van de Gasthuiskerk Bolsward besloten om alle diensten in maart af te gelasten.
Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen bereiken willen we u vragen om dit bericht door te sturen naar al uw contacten van wie u weet dat zij lid zijn van de Gasthuiskerk of regelmatig de diensten te bezoeken. Wilt u mensen in uw omgeving van wie u weet dat zij geen email lezen bellen?

We zullen ontwikkelingen en de adviezen van de PKN nauwlettend blijven volgen en alle Kerkenraadsleden voortdurend informeren; voor vragen kunt u dan ook bij hen terecht. Op dit moment gaan wij er vanuit dat we elkaar op zondag 5 april weer kunnen ontmoeten.