Wandelen met Ds.Alfons van Vliet

Ontmoeten en wandelen !

Het is ook voor mij als uw predikant erg lastig en ingewikkeld om veel mensen thuis te ontmoeten.  Niet alleen omdat niet iedereen dat aandurft en soms liever een bezoekje nog wat uitstelt – wat natuurlijk begrijpelijk is – , maar ook omdat je maar één persoon per dag mag ontvangen en dan is het logisch dat vaak de voorkeur wordt gegeven aan een gezins- of familielid, of een goede vriend(in). En tenslotte wil ik ook zelf uiteraard niet een besmettingsbron zijn en ben ik liever wat extra voorzichtig.

Maar misschien is het volgende een idee? Heel graag bied ik me aan als “wandelmaatje”, om samen met u of met jou een half uur tot een uur te wandelen, waarbij we (op 1,5 meter afstand) elkaar wat leren kennen.  En ik neem daarbij koffie of thee in m’n rugzak mee!

Iedereen mag zich aan melden voor zo’n wandeling, jong en oud, en ook een rollator is uiteraard geen enkel probleem.  Bel me, app me, mail me: 06 36152438 of domineealfons@gmail.com, en we maken een afspraak ! En het is nog gezond ook…!

Hartelijke groeten, ds Alfons