Grasduinen in de Gasthuiskerk

“Grasduinen in de Gasthuiskerk”
Onder deze titel gaat een nieuw YouTube-kanaal van onze gemeente in de week na Pasen de ether in. “Grasduinen” betekent: op je gemak en voor je plezier je met iets bezighouden, dingen ontdekken. En dat is precies wat je op dit kanaal kunt doen. Van Pasen tot Pinksteren zal ik hier iedere week op vrijdag (eerste keer 9 april) een korte Bijbelstudie verzorgen of het over een geloofsonderwerp hebben. U kunt daarop reageren (via de mail) als u vragen of opmerkingen hebt over wat u hoort. Dan kom ik daar de volgende keer op terug. U kunt ook zelf een onderwerp of Bijbelgedeelte aandragen! Na Pinksteren gaan we kijken of we dit kanaal “Grasduinen in de Gasthuiskerk” ook breder gaan gebruiken. Daar zijn al gedachten over en mocht dit inderdaad doorgaan, hoort u daar uiteraard  meer over. Het mailadres waar u tussen Pasen en Pinksteren terecht kunt met vragen en opmerkingen is: grasduinen@gasthuiskerk-bolsward.nl . Dominee Alfons.